Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Голова Братства спудеїв Острозької академії зустрівся з представниками студентської ради Університету Огайо

14.10.2024

Нещодавно під час робочої поїздки доктора психологічних наук, професора, помічника ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу НаУОА Едуарда Балашова до партнерського міста Острога Ейтенсу (штат Огайо, США) відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Національним університетом «Острозька академія» та Університетом Огайо.

Також було організовано ряд онлайн-зустрічей між представниками НаУОА й Університету Огайо, зокрема Голова Братства спудеїв Острозької академії Єгор Попов зустрівся з представниками студентської ради Університету Огайо. Під час зустрічі говорили про основні напрями співпраці між органами студентського самоврядування й заходи, які планують провести спільно обидва заклади.

«Це були дуже змістовні переговори. Ми, як Братство Спудеїв, хочемо розвиватися і ставати кращими для студентів, шукати нові шляхи співпраці з іншими університетами, розробляти і втілювати в життя наукові, культурні заходи. Співпраця з університетом зі Сполучених Штатів Америки є дуже показовим прикладом! Ми раді, що маємо таку можливість і за це щиро дякуємо Едуарду Михайловичу Балашову»,

зауважив Єгор Попов.

 

Читайте також: