Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія долучилася до реалізації експериментального проєкту з надання державних грантів

12.08.2024

Національний університет «Острозька академія» робить все, аби вступники мали шанс отримати фінансову підтримку для часткової оплати навчання на контракті в омріяному університеті.

Саме тому Острозька академія потрапила до переліку ЗВО, які беруть участь у реалізації експериментального проєкту з надання державних грантів.

Умовами отримання гранту для вступників є такі:

  • перше здобуття вищої освіти;
  • вступ на бакалаврат;
  • денна форма навчання;
  • результати НМТ із двох предметів від 150 балів і вище (залежно від рівня гранту і спеціальності).

«Упевнена, що експериментальний проєкт із надання державних грантів - позитивна й потрібна новація для вступників цьогоріч, яка планово має бути й наступного року (можливо, з окремими корективами). Вступники, як мають хороші результати НМТ, можуть навчатися на тій омріяній освітній програмі і в тому ЗВО, якому бажають. Логічно, що продовженням цього ланцюжка є досягнення такого соціального ефекту як працевлаштування за спеціальністю. Сподіваюся, що саме такий результат і буде»,

зауважила помічниця ректора з освітнього менеджменту, відповідальна секретарка приймальної комісії Марія Матвійчук.

Пані Марія додала, що для Острозької академії подібна практика, коли «гроші йдуть за студентом», не є новою, адже уже 3 рік поспіль університет надає власні освітні гранти вмотивованим вступникам і здобувачам, які мають успіхи в навчанні для покриття вартості навчання повністю чи частково.

«Для нас підтримка вмотивованих вступників і дітей є важливою соціальною місію університету, якій ми не зраджуємо, тому й освітні гранти університету та державні гранти є можливістю обрати навчання саме в нас для вмотивованих і наполегливих вступників. Запрошуємо таких до нашої альма-матер»,

підсумувала Марія Матвійчук.

Подати заяву на грант можна відразу після зарахування через е-кабінет вступника з 5 вересня до 31 жовтня.


Більше інформації можна дізнатися на сайті Вступ-2024.