Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Завідувачка кафедри економічної теорії, менеджменту і маркетингу Людмила Козак взяла участь у проєкті «V4 Відновлення та відбудова перехідних регіонів в умовах кліматичних і суспільних змін»

10.06.2024

Упродовж 27-31 травня докторка економічних наук, доцентка, завідувачка кафедри економічної теорії, менеджменту і маркетингу НаУОА Людмила Козак взяла участь у навчальній поїздці до Регіону Сілезія (Польща), Моравського Сілезького Регіону (Чеська Республіка), Регіону Горна Нітра (Словаччина). 

Поїздка відбувалась у межах реалізації проєкту «V4 Regions in Transition Supporting Ukraine Redevelopment and Reconstruction» (V4 Відновлення й відбудова перехідних регіонів в умовах кліматичних і суспільних змін), що підтримує відновлення й реконструкцію України в післявоєнний період.

Мета поїздки – вивчення досвіду співпраці науково-дослідницьких установ й органів місцевого самоврядування в реалізації масштабних інфраструктурних й екологічних проєктів.

Під час поїздки відбулися ділові зустрічі з представниками Консорціуму, що реалізують проєкт, щодо можливостей подальшої співпраці з НаУОА а саме:

  • Інституту екології промислових зон, м. Катовіце, Польща (координатор проєкту і приймаюча сторона);
  • IURS – Інституту сталого розвитку населених пунктів, м. Острава, Чехія;
  • SPECTRA Center of Excellence EU – Словацького технологічного університету, м. Братислава, Словаччина.

Окрім того, учасники проєкту відвідали навчальний корпус тренінгової компанії EMT-Systems Engineering Training Center (м. Глівіце, Польща) та Остравський гуманітарний університет (Чехія).

«Дякую Вишеградському фонду та Консорціуму, що реалізує цей надвичайно актуальний проєкт, за надану можливість набуття унікального досвіду в галузі проєктного менеджменту. Отримані знання буду використовувати під час викладання навчальних дисциплін і написання проєктів»,

зазначила Людмила Козак.