Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Вітаємо новообраного Голову Братства спудеїв – Єгора Попова!

31.05.2024

15 травня відбулися вибори голови Братства спудеїв Національного університету «Острозька академія», яким став студент другого курсу спеціальності “Міжнародні відносини” Єгор Попов.

«На цей крок я наважився, дивлячись на колишніх Голів Братства. Я бачив, як вони старалися на благо студентів і зрозумів, що теж хочу так старатися. Для мене ця посада – це про можливість робити наш університет кращим, це нові знайомства й можливості покращувати себе, як особистість. Братство - це про студентів і для студентів. Тож  для мене велика честь бути новим очільником нашої студентської спільноти»,

розповів Єгор Попов.

Нагадаємо, що раніше орган студентського самоврядування в університеті очолював студент четвертого курсу спеціальності “Право” Назар Кирилюк. 

Підтримали кандидатуру учасника 63,6 % виборців.

Програма кандидата передбачає проведення таких культурно-масових заходів як Битва Інститутів та Факультету, Пан Острозький та інших; реорганізацію наявних академічних гуртків, клубів і започаткування нових, таких як: шаховий гурток, клуб із настільних ігор тощо; проведення тижневих студентських обмінів із різними університетами України; започаткування тематичних вечорів у стінах університету; активна співпраця із самоврядуванням інших університетів.

Офіційне знайомство новообраного голови з ректоратом НаУОА відбулося на засіданні Вченої ради 30 травня.

Уся академічна спільнота щиро вітає Єгора Попова й бажає успіхів і наснаги в роботі!