Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулася лекція «Робота банку на міжнародному рівні й у період війни»

29.05.2024

У межах дисципліни «Фінансовий ринок» 29 травня в Національному університеті «Острозька академія» відбулася зустріч із випускницею економічного факультету Богданою Гаврилюк, яка є членкинею правління АТ «Сітібанк». Тема лекції – «Робота банку на міжнародному рівні й у період війни».

Зі вступним словом звернулася кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, обліку і аудиту Юлія Шулик:

«Сьогодні ми маємо унікальну можливість поспілкуватися з випускницею Острозької академії Богданою Гаврилюк. Вона представляє один із найбільших банків, який завжди є в п’ятірці рейтингів кращих банків світу. Раді бачити Богдану й щиро дякуємо їй за те, що вона поділиться своїм неоціненним досвідом роботи в банківській сфері».

Під час лекції Богдана Гаврилюк розповіла про те, як працює банк на міжнародному рівні, як змінився вплив регулятора на роботу банку, а також роботу банку в період війни.

«Мені дуже приємно проводити лекцію для студентів Острозької академії. Щиро дякую за таку можливість. Сподіваюся на продовження нашої співпраці»,

зазначила пані Богдана.

Враженнями від зустрічі поділилася студентка 4-го курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування Єсенія Малишко:

«На лекції я дізналась дуже багато цікавого матеріалу й мала змогу поглибити наявні знання. Вражена рівнем обізнаності Богдани, тому що вона досить вільно оперувала низкою термінів, які для нас були незнайомими. Зустрічі з висококваліфікованими фахівцями відіграють основну роль у формуванні у студентів основних професійних навичок. Наш університет приділяє належну увагу організації лекційних занять зі спеціалістами-практиками для студентів, що безперечно є значною перевагою навчання в Острозькій академії».