Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

До уваги вступників на третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти!

28.05.2024

Міністерство освіти і науки України повідомляє про зупинення зарахування мовних сертифікатів іноземних провайдерів замість ЄВІ в разі вступу до аспірантури. Це стосується наказу МОН № 690 від 16.05.2024, який офіційно набрав чинності.

Нагадуємо, щоб бути допущеним цьогоріч до вступу на навчання для здобуття ступеня доктора філософії / доктора мистецтва, обов'язково потрібні результати єдиного вступного іспиту (ЄВІ), який складатиметься з двох частин:

  • тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської за вибором вступника); 
  • ТЗНК (тест загальних навчальних компетентностей).

Дата завершення реєстрації на ЄВІ - 29 травня 2024 року.

Деталі щодо реєстрації - за покликанням.