Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Літня бізнес-школа в Острозькій академії

27.06.2024

Упродовж 25-27 червня в Національному університеті «Острозька академія» відбулася Літня бізнес-школа НаУОА для учнів 9-11 класів, яку організувала кафедра фінансів, обліку і аудиту.

25-26 червня учні працювали в онлайн-форматі: взяли участь у тренінгових заняттях, практикумі розробки своїх бізнес-ідей, їх презентації.

27 червня учасники працювали в офлайн-форматі й відвідали тренінг, після якого розв'язували економічний квест. Також долучилися до плетіння маскувальних сіток, побували на екскурсії університетом і Музеєм історії НаУОА, отримали сертифікати й подарунки.

Завідувачка кафедри фінансів, обліку і аудиту, докторка економічних наук, професорка Ольгою Дем’янчук зазначила:

«Чекаємо на продовження бізнес-школи восени. Щиро дякую своїм колегам кафедри фінансів, обліку і аудиту Юлії Шулик, Юлії Харчук і Наталії Мамонтовій, а також помічникам Мирославі Гонтар і Тетяні Гордійчук. Запрошуємо абітурієнтів на осінню бізнес-школу».

Кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, обліку і аудиту Юля Харчук підсумувала:

«Учасники Літньої бізнес-школи Острозької академії – неймовірні, креативні, творчі, розумні й патріотичні! Упевнена, що сьогоднішній день в Острозькій академії неповторний і незабутній для вас! Успішного вступу! Обирайте майбутню освітню програму розумом, а Острозьку академію – серцем!»