Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії оголосили результати фотоконкурсу «Миті в ОА»

26.06.2024

26 червня в Національному університеті «Острозька академія» відбулося оголошення результатів фотоконкурсу «Миті в ОА».

Доктор філософських наук, професор, проректор із науково-педагогічної роботи НаУОА Дмитро Шевчук зазначив:

«Уже декілька років в Острозькій академії відбувається фотоконкурс, започаткований для того, аби всі, хто помічає красу нашої альма-матер, могли зафіксувати її на світлині. Конкурс розвивається. І кожного року мене особисто захоплюють ракурси, сюжети, кадри, гра світла, а найголовніше задуми, які реалізовують студенти, викладачі, працівники, випускники у своїх фото. Без жодних вагань можна ствердити, що Острозька академія - це університет, що творить прекрасне…»

Учасники здобули перемогу в таких номінаціях:

Вибір публіки (за результатами загального голосування) – Ангеліна Мартинюк;

Вибір журі (за результатами вибору експертів) – Тетяна Поліщук;

Вибір ректора НаУОА – Василь Гордовський;

Вибір Братства спудеїв – Маргаріта Тимощук.

«Щиро радію перемозі у фотоконкурсі «Миті в ОА». Це велика честь для мене й підтвердження того, що моя робота здатна торкатися сердець і передавати красу нашого університету. Цей конкурс надав унікальну можливість зазирнути в особливий світ Острозької академії та відчути її чарівність крізь об’єктив камери. Адже це місце, де кожен куточок наповнений історією, традиціями й неповторною атмосферою, яку я прагнула відобразити у своїй роботі. Сподіваюся, що мої світлини продовжать дарувати радість і нагадувати про те, наскільки особливим є наш університет»,

зауважила студентка 4-го курсу спеціальності «Право» Тетяна Поліщук.

До слова, переможці фотоконкурсу отримають дипломи й призи.