Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

24 серпня – День Незалежності України

24.08.2024

Щороку, 24 серпня, в нашій державі відзначається національний святковий день – День Незалежності України, що є важливим елементом політичної суверенності та національної ідентичності.

Цей день символізує нашу непохитну віру у світле майбутнє та прихильність до принципів справедливості й гідності. 

Незалежність – це не лише державний статус, а й прояв національної самобутності, наша спільна боротьба та здобутки.

У цей важливий для кожного з нас день ми згадуємо про тих, хто відстоював нашу свободу, тих, хто віддав найдорожче.

23 представники академічної спільноти Острозької академії віддали своє життя, борючись за свободу та незалежність України. Їхній героїчний вчинок залишається вічним символом самопожертви та нагадує нам про високу ціну нашої свободи.

Ми дякуємо всім, хто захищає Україну за те, що можемо навчатися, працювати та творити у своїй рідній країні, і з ентузіазмом продовжуємо працювати задля її процвітання. 

Наші інтелектуальні та матеріальні ресурси спрямовані на формування позитивних структурних змін у суспільстві з метою підвищення рівня добробуту та створення кращого майбутнього, де кожен день буде наповнений впевненістю у власні сили та можливості.

Бажаємо всім міцного здоров’я, віри в успіх, високого рівня мотивації для досягнення індивідуальних і колективних цілей, а також відчуття щастя й задоволення від життя. Нехай патріотична свідомість та любов до Батьківщини стають каталізаторами нових досягнень та інноваційних звершень.

З Днем Незалежності, Україно!