Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія зберегла високі позиції у THE Impact Rankings 2024

25.06.2024

Британське видання Times Higher Education опублікувало рейтинг, що оцінює вплив університетів на соціальний та економічний розвиток (University Impact Rankings 2024). Цей рейтинг демонструє, як сектор вищої освіти у всьому світі працює на досягнення Цілей сталого розвитку (ЦСР) ООН. У ньому взяли участь 1963  університетів із понад 100 країн світу, зокрема 42 українських ЗВО.

«Острозька академія продовжує підтверджувати свій статус одного з провідних закладів освіти, де кожен студент має можливість отримати якісну освіту і стати активним учасником глобальних змін. Це підтверджують високі позиції в міжнародних рейтингах, зокрема в рейтингу THE Impact Rankings 2024.  Такі показники свідчать про значний внесок нашого викладацького і студентського колективу в розвиток якісної освіти, забезпечення гендерної рівності, підтримку миру, справедливості, створення гідних умов праці і сприяння економічному зростанню»,

стверджує помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу проф. Едуард Балашов.

За результатами University Impact Ranking 2024, Національний університет «Острозька академія» увійшов до групи  401–600 найкращих ЗВО світу із якості освіти з 1963 університетів із понад 100 країн світу, які пройшли аудит.