Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Міжнародний форум "Відносини України-ЄС перед Обличчям Глобальних Викликів"

27.05.2024

Команда грантового проєкту HEUS - Hub of the EU Solutions, що функціонує на базі Національного університету “Острозька академія” має честь оголосити про наближення важливої події, яку Ви не можете пропустити - Міжнародний форум "Відносини України-ЄС перед Обличчям Глобальних Викликів".

Цей захід є ключовою платформою для обговорення актуальних питань, пов'язаних з розвитком та співпрацею між Україною та Європейським Союзом.

Форум проводитиметься у межах Програми Жана Моне з Європейської Інтеграції в рамках Програми Європейського Союзу Еразмус+, "Центр Європейських Рішень" (HEUS), № 101127578 — HEUS — ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH.

Головною метою форуму є обговорення ключових аспектів співпраці між Україною та ЄС у сферах законодавства, політики, партнерства та дипломатії.

Міжнародний форум включатиме такі основні секції для обговорення:

  • Секція 1. Імплементація студій ЄС українським освітнім процесом.
  • Секція 2. Гармонізація українського законодавства з правом ЄС.
  • Секція 3. Міжнародна безпека: дипломатичний, політичний, інформаційний виміри.

Ми переконані, що Ваші знання та досвід стануть важливим внеском у обговорення та пошуку шляхів покращення співпраці між Україною та Європейським Союзом.

 

Дати проведення форуму: 19-20 червня.

Формат заходу: онлайн.

Мови форуму: українська та англійська.

Для участі в заході необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/BfbPK49s1PBwUCSX6 

 

Детальну інформацію Ви знайдете у листах-запрошеннях, які ми додаємо у вкладенні (українською та англійською мовами).

Якщо у вас виникли будь-які питання, будь ласка, звертайтеся за електронною адресою: huboftheeusolutions@gmail.com, і ми з радістю вам допоможемо!