Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

23 серпня – День Державного прапора України

23.08.2024

Прапор нашої держави є символом нашої незалежності, єдності та незламності. Синій та жовтий кольори нагадують про героїчне минуле, мужність і стійкість українського народу, про його культуру, традиції та боротьбу за свободу та гідне життя. 

Сьогодні ми з гордістю піднімаємо прапор, вшановуючи всі ті цінності, які він уособлює. Це символ наших зусиль, надій і прагнення до майбутнього, де кожен українець живе в мирі, добробуті й гармонії.

Усі ми є частиною великої та сильної нації, і разом здатні подолати будь-які труднощі, досягти амбітних цілей. Бажаємо всім незламної віри у власні сили, міцного здоров'я, щастя й нових звершень. Нехай наш синьо-жовтий прапор завжди буде символом єднання, прагнення до кращого й нашої віри у величне майбутнє України.

З Днем Державного прапора, Україно! Нехай гордість за національний символ надихає нас на щоденні перемоги й нові досягнення!