Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії презентували компанію SoftServe

21.05.2024

21 травня в Національному університеті «Острозька академія» для студентів економічного факультету відбулася презентація компанії SoftServe. До закладу завітали директор центру розробки SoftServe в Рівному Сергій Сидорчик, а також керівниця із співпраці з університетами Катерина Малаш.

Декан економічного факультету, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіко-математичного моделювання та інформаційних технологій Олександр Новоселецький звернувся із вступним словом:

«Ми постійно організовуємо зустрічі з нашими стейкхолдерами. SoftServe – провідна компанія у сфері інформаційних технологій в Україні, яка є партнером Острозької академії. Сьогодні ви маєте можливість дізнатися більше про сучасні тенденції в IT-індустрії, про вимоги до фахівців і перспективи працевлаштування. Сподіваюся, що ця зустріч стане стимулом до розвитку і вдосконалення у вибраній професії».

Під час зустрічі Сергій Сидорчик і Катерина Малаш розповіли студентам про компанію SoftServe, особливості її функціонування, основні сфери й напрями діяльності, ІТ-проєкти, соціальні ініціативи, клієнтів і партнерів, переваги працевлаштування тощо. 

«Важливо підтримувати контакт зі студентами, щоб вони розуміли, що їм варто вчитися, адже в Україні вони мають перспективи як працівники й фахівці в галузі IT-технологій, комп'ютерних наук тощо»,

зазначила Катерина Малаш.

До слова, SoftServe – провідна українська ІТ компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення й надання консультаційних послуг, заснована у 1993 році.