Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Corporate Finance Fundamentals (online course): advance your skills and enhance your credibility

20.06.2024

Відкрито набір на онлайн-курс Corporate Finance Fundamentals від Berkeley School of Law! Це чудова пропозиція підвищення професійних компетентностей для тих, хто хоче більше дізнатися про корпоративні фінанси, краще навчитися розуміти і розмовляти мовою бізнесу!

Національний університет “Острозька академія” за партнерства UC Berkeley School of Law та Інституту права НаУОА відкриває набір на Corporate Finance Fundamentals (online course): advance your skills and enhance your credibility. Партнерство між правничими школами розбудоване завдяки підтримки Програми USAID “Справедливість для всіх”. Професійне навчання основ корпоративних фінансів створює нові можливості для правників, юристів-практиків, викладачів та студентів України.

Маємо 100 ліцензій для безкоштовного доступу до курсу, ринкова вартість якого становить 1000 USD.

Corporate Finance Fundamentals — це сертифікатна онлайн програма Каліфорнійського університету Берклі для юристів-практиків та інших нефінансових професіоналів, яка зосереджена на тому, як застосовувати аналіз фінансової інформації та корпоративну оцінку в різних корпоративних умовах і юридичній практиці.

Завдяки серії онлайн-лекцій та інтерв'ю з провідними експертами Ви зможете:

  • отримати практичні навички аналізу фінансової інформації;
  • зрозуміти ключові фактори створення корпоративної вартості;
  • оволодіти ключовими моделями та методами оцінки;
  • отримати інструменти для аналізу та інтерпретації корпоративної фінансової звітності;
  • вивчити важливі етичні питання, пов'язані з корпоративними фінансами.

Цей курс буде корисним для:

  • штатних юристів, які консультують з корпоративних питань;
  • професіоналів в державному чи приватному секторі, які регулярно мають справу з фінансовою інформацією;
  • викладачів правничих шкіл ЗВО;
  • студентів-правників.

Завдяки зручному формату онлайн-навчання Ви зможете пройти курс у власному темпі та з будь-якого місця, адже курс буде доступний до 9 червня 2025 року! Час виконання 20 годин.

Дедлайн реєстрації заявок для отримання безкоштовної ліцензії доступу до курсу: 5 липня 2024 року.

Щоб подати заявку заповніть форму англійською мовою за посиланням!

Детальніше дізнатися про курс можна за посиланням тут.

Не пропустіть цю унікальну можливість розширити свої знання та навички у сфері корпоративних фінансів!