Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Відбулися вебінари щодо вступу на бакалаврат та магістратуру до НаУОА

14.05.2024

Протягом 13−14 травня 2024 року в Національному університеті «Острозька академія» відбулися онлайн-вебінари «Вступ-2024: перший (бакалаврський) рівень вищої освіти» і «Вступ-2024: другий (магістерський) рівень вищої освіти». Вступники мали можливість долучитися за допомогою застосунку Google.Meet, а також пряма трансляція відбувалася на сторінках Instagram та Tik-Tok.

Спікерками були помічниця ректора з освітнього менеджменту та відповідальна секретарка приймальної комісії, докторка філософії у галузі права, доцентка Марія Матвійчук, а також керівниця профорієнтаційного корпусу та консультаційного центру для абітурієнтів Приймальної комісії Софія Лозюк.

Під час зустрічі обговорили детальний алгоритм вступу, а саме:

  • освітні програми першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти у Національному університеті «Острозька академія» у 2024 році; 
  • особливості Вступної кампанії у 2024 році;
  • робота з електронним кабінетом вступника;
  • основні рекомендації щодо написання мотиваційних листів; 
  • детальна інформація про НМТ, ЄВІ та ЄФВВ (від реєстрації до складання);
  • коротка інформація щодо вступу за спеціальними умовами;
  • відповіді на найпопулярніші запитання щодо вступу.

На вебінар щодо вступу на бакалаврат 13 травня 2024 року завітали загалом понад 600 учасників, а послухати про вступ на магістратуру 14 травня 2024 року долучилося понад 700 учасників.

Марія Матвійчук зазначила:

«Вступна кампанія 2024 на освітні програми першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти має низку особливостей, вимог та етапів проведення. Тому, надзвичайно актуальним є інформування абітурієнтів щодо складання вступних випробувань, алгоритму вступу, надання інформаційної підтримки з обрання освітньої програми та успішної зміни статусу «абітурієнта» на статус «здобувача вищої освіти НаУОА». 

Маємо надію вступ у 2024 році буде успішним, не дивлячись на «нестабільну» Вступну кампанію 2024, яку цьогоріч прогнозують, через ймовірні зміни до законодавства, в т.ч. Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2024 році».

Софія Лозюк прокоментувала:

«Проведення прямих трансляцій в соціальних мережах ми почали нещодавно, однак я рада, що абітурієнти з радістю долучаються та ставлять цікаві запитання, на які ми маємо можливість одразу конкретно та чітко відповісти на загал. Цьогорічний вступ має низку нюансів, які має знати кожен абітурієнт, з цією метою ми і проводимо вебінари такого типу. Протягом наступних місяців ми продовжимо зустрічатися зі вступниками для того, щоб прояснити всі деталі наступних кроків. Нині ж магістрам варто зареєструватися на ЄВІ/ЄФВВ до 29 травня, а бакалаврам − поступово складати НМТ».

Запрошуємо вас на наступні зустрічі, які будуть відбуватися протягом Вступної кампанії − 2024. Анонси таких заходів можна буде побачити в соціальних мережах «Абітурієнт ОА» та на головному сайті НаУ «Острозька академія».

За детальною інформацією звертайтеся:

Стежте за нами:

Острозька академія – університет реалізації мрій. Чекає саме на Вас!