Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулася година запитань-відповідей «Що робити, якщо я вступник?»

13.06.2024

Розпочалася активна фаза вступної кампанії, коли абітурієнти виконують важливі кроки для реалізації мрії вступити на омріяні освітньо-професійні програми в бажаний університет. Представники Приймальної комісії Національного університету «Острозька академія» завжди готові підтримати майбутніх студентів порадами й відповідями на запитання.

13 червня відбулася година запитань-відповідей «Що робити, якщо я вступник?», під час якої помічниця ректора з освітнього менеджменту та відповідальна секретарка Приймальної комісії Марія Матвійчук і керівниця консультаційного центру для абітурієнтів Софія Лозюк відповіли на поширені запитання щодо вступу, дали рекомендації й вичерпні індивідуальні консультації для тих, хто цього потребував.

На прямі трансляції в Instagram, TikTok і Google Meet долучилися понад 800 абітурієнтів із різних куточків України.

«Вступна кампанія-2024 обіцяє бути нестабільною. Розуміємо важливість питань, які наразі є в майбутніх вступників і їхніх батьків, і хочемо допомогти пройти цей шлях максимально продуктивно. Маємо надію, що такі зустрічі полегшать розуміння порядку прийому на навчання у 2024 році. Бажаємо абітурієнтам успішного вступу на омріяну освітню програму»,

зазначила Марія Матвійчук.

«Ми щиро раді такій активності абітурієнтів, адже це показник того, що цьогорічні вступники відповідальні й зацікавлені. Абітурієнти ставлять абсолютно доречні запитання, не бояться радитися і зважають на всі рекомендації. Такі зустрічі є корисними для них, оскільки майбутні студенти мають можливість не тільки почути поради, а й познайомитися із закладом, людьми й відчути атмосферу академії. Ми раді отримати позитивні відгуки, а також будемо чекати наступної зустрічі з абітурієнтами в такому форматі»,

додала Софія Лозюк.

Наприкінці вступники подякували організаторкам і залишили приємні відгуки про захід. 

 

Запрошуємо долучитися до наступної зустрічі про спеціальні умови для вступу. Аби не пропустити анонсів, стежте за ресурсами для абітурієнтів:

Острозька академія − університет реалізації мрій!