Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Година запитань-відповідей з Консультаційним центром для абітурієнтів

11.07.2024

Вступна кампанія 2024 року триває. Абітурієнти нині мають надважливі завдання: зважаючи на свої результати іспитів, мають визначити пріоритетність заявок, які подаватимуть згодом; зареєструвати особисті електронні кабінети, пільги в закладах освіти; подати заявки на співбесіди та вступні випробування. 

Щоб у вступників не виникало сумнівів у правильності їхнього вибору, а також щоб дати відповіді на всі запитання, Консультаційний центр для абітурієнтів Приймальної комісії 11 липня провів пряму трансляцію на сторінках @abiturient_oa в соціальних мережах Instagram і TikTok.

Прояснили такі моменти:

  • що таке прохідний бал;
  • як ставити пріоритети;
  • як реєструвати електронний кабінет вступника;
  • кому треба проходити співбесіди;
  • написання мотиваційних листів;
  • як працює пільга;
  • як вирахувати свій конкурсний бал;
  • тощо.

Загалом на прямі трансляції в Instagram і TikTok долучилося понад 1000 абітурієнтів з різних куточків України.

Софія Лозюк, керівниця Консультаційного центру для абітурієнтів зазначила:

«Я неймовірно рада, що на цю зустріч завітала така кількість умотивованих і зацікавлених вступників. Усі запитання цікаві й важливі, тому такі години запитань-відповідей дуже насичені. Ми маємо на меті продовжувати цей марафон і, за проханням абітурієнтів, подібні зустрічі організовувати ще. 

Станом на зараз надаємо консультації різними шляхами (очно та дистанційно). Працюємо практично цілодобово та консультуємо всіх охочих, тому завжди відкриті до комунікації з майбутніми студентами та їхніми батьками. Рекомендую підписатися на наші соціальні мережі, оскільки там публікуємо рекомендації та відповідаємо на поширені запитання щодня».

«Консультаційний центр зважає на вподобання сучасних абітурієнтів, тому ми провели прямі  трансляції одразу на двох платформах: Instagram та TikTok. На них було роз'яснено багато нюансів, а саме: процес реєстрації пільг, проживання в гуртожитках, прохідні бали на різні спеціальності і так далі. Абітурієнти активно ставили запитання та отримували вичерпні відповіді на них. Ми були раді познайомитися з майбутніми студентами а також побачити тих,  хто вже відвідував ОА під час днів відкритих дверей»,

зазначив  консультант Владислав Кондратюк.

Наприкінці зустрічі вступники подякували організаторам та залишили приємні відгуки про захід.

Щоб бачити всі анонси про наступні зустрічі, стежте за нами:

Острозька академія − традиція, що творить майбутнє!