Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Тиждень академічної доброчесності НаУОА-2024

09.10.2024

Упродовж 14-18 жовтня в Національному університеті «Острозька академія» відбудеться тиждень академічної доброчесності, спрямований на популяризацію принципів академічної доброчесності серед здобувачів освіти.

У понеділок, 14 жовтня, о 15:40 запрошуємо на онлайн-тренінг «Роль студентства в антикорупційній роботі ЗВО». Спікер – уповноважений з антикорупційної діяльності НаУОА Богдан Михальчук. Доєднуйтеся за покликанням https://us06web.zoom.us/j/8899181539 

О 18:00 відбудеться круглий стіл на тему «Реформування системи антикорупції за міжнародними стандартами: 10 років Закону України «Про запобігання корупції» від уповноваженого з антикорупційної діяльності Богдана Михальчука та директора Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського Олега Герасимчука. Покликання на зустріч: https://meet.google.com/dmq-hsye-hqd

У вівторок, 15 жовтня, о 14:10 та 15:40 запрошуємо на лекцію «Академічна доброчесність: коротко про головне» від помічниці ректора зі стратегічного розвитку та забезпечення якості освіти Катерина Якуніна. Місце проведення: аудиторія 206.

У середу, 16 жовтня, в новоакадемічному корпусі НаУОА відбудеться регіональний семінар Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти «Cучасний стан системи забезпечення якості вищої освіти в Україні: виклики та перспективи».

О 15:40 запрошуємо долучитися до тренінгу в Науковій бібліотеці на тему «Як не потрапити в пастку плагіату: поради бібліографа». Спікерка – завідувачка Інформаційно-бібліографічного відділу Наталія Денисенко.

У четвер, 17 жовтня, упродовж дня, запрошуємо взяти участь у вікторині «Доброчесний спудей» на сторінці Братства спудеїв в Instagram.

У п’ятницю, 18 жовтня, о 15:40 відбудеться тренінг «Особливості перевірки робіт за допомогою програмно-обчислювального комплексу StrikePlagiarism». Доєднуйтеся за кодовим словом plagiat у Google meet.