Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулося вручення сертифікатів слухачам підготовчих курсів

06.06.2024

На базі Національного університету «Острозька академія» щороку проходять підготовчі курси до вступу, де слухачі-випускники закладів загальної середньої освіти не тільки готуються до складання НМТ із чотирьох предметів, а ще знайомляться з викладачами, студентським життям закладу, навчаються комунікувати між собою й мають можливість консультуватися з викладачами й у стінах Острозької академії.

Цього семестру успішно засвоїли програми курсів й отримали сертифікати 17 слухачів із 5-ти областей України: Рівненської, Київської, Хмельницької, Запорізької, Донецької. Деякі слухачі відвідували курси упродовж чотирьох семестрів (ще з 10-го класу), адже їм сподобалася атмосфера й рівень викладання.

Співпраця зі слухачами не завершується після того, як вони отримали сертифікати про проходження підготовчих курсів. Успішно пройдені курси гарантують першочергове зарахування на контрактну форму здобуття вищої освіти на будь-яку спеціальність НаУОА, а також отримання додаткових 10 балів до конкурсного балу під час вступу на спеціальність 013 «Початкова освіта».

Фінальна зустріч із слухачами, викладачами й керівницею курсів відбулася 6 червня в онлайн-форматі. Випускники курсів подякували наставникам, із якими обговорили подальший вступ, поділилися враженнями про підготовчі курси. Викладачі також висловили свою вдячність і поділилися настановами щодо написання іспитів і вибору спеціальності.

Керівниця підготовчих курсів, помічниця ректора з освітнього менеджменту Марія Матвійчук зазначила:

«Вітаємо слухачів з успішним завершенням підготовчих курсів до вступу до Острозької академії. Наші викладачі з відкритим серцем і неймовірною мотивацією навчали вас і ділилися своїм досвідом. Сподіваємося, що отримані знання допоможуть вам скласти національний мультипредметний тест успішно, а також будуть корисними під час навчання за омріяною освітньою програмою. Щиро зичимо успішного вступу у 2024 році, а ми будемо вашою надійною інформаційною підтримкою».

Керівниця профорієнтаційного корпусу та консультаційного центру для абітурієнтів приймальної комісії Софія Лозюк додала:

«Дуже приємно, що ви офіційно стали вступниками. Більшість із вас уже склали НМТ на дуже гарні результаті й ми цим пишаємося. Попереду Вступна кампанія-2024, а згодом й університетське життя, де ви матимете можливість продовжити роботу з тими ж викладачами, але вже будете носити горде звання студента Острозької академії».

Слухачі підготовчих курсів поділилися враженнями:

«Вдячна викладачам підготовчих курсів за можливість навчатися не тільки за матеріалами шкільних підручників, а й розширити свій світогляд. Планую вступати до Острозької академії, а знайомство з викладачами й університетом стало ще більшим стимулом для цього»,

розповіла Світлана Сінгаєвська.

«Ми отримали дуже багато нового матеріалу під час проходження курсів. Тепер перед нами постають етапи вступу й захопливого студентського життя. Рекомендую майбутнім абітурієнтам підготовчі курсів до вступу до НаУОА!»

зауважила Анастасія Ткачук.

Шановні випускники підготовчих курсів! Пам’ятайте, що Острозька академія – це університет здійснення ваших найсміливіших мрій!

Бажаємо вам успішного вступу на омріяні освітні програми!

Наступний набір на підготовчі курси до вступу до НаУОА розпочнеться в серпні, а початок навчання − у жовтні.

 

Аби не пропустити анонсів, стежте за ресурсами для абітурієнтів: