Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Розпочато конкурсний відбір на отримання персональних грантів для студентів

06.06.2024

Персональні гранти на навчання для здобувачів Національного університету “Острозька академія” - це сума коштів, що надається для покриття витрат на отримання освітніх послуг з метою підтримки та сприяння розвитку наукового та творчого потенціалу здобувачів вищої освіти.

Розмір персонального гранту становить від 30% до 100% вартості одного року навчання на відповідній освітній програмі чи освітньо-науковій програмі.

Хто може отримати грант?

  • студенти першого бакалаврського рівня здобуття освіти 1,2,3 курсів денної та заочної форми навчання;
  • студенти другого магістерського рівня здобуття освіти 1 року навчання;
  • аспіранти 1, 2, 3 року навчання. 

Критерії для отримання грантів

  • високий рейтинг навчальних досягнень (не нижче 83);
  • активна участь в науково-дослідній роботі;
  • активна участь в громадському житті університету;
  • активна участь в роботі органів студентського самоврядування;
  • наявність перемог у наукових, культурних, мистецьких, спортивних, міжнародних та всеукраїнських конкурсах, олімпіадах, змаганнях;
  • здобувачі з малозабезпечених сімей та інше.

Першим етапом конкурсного відбору є заповнення та подання аплікаційної онлайн-форми заявки з мотиваційним листом на отримання гранту на навчання.

Дати подачі: з 6 червня по 6 липня 2024 року. 

Форма: https://forms.gle/DkJwf7qZJoAQyFJV6

Вимоги до мотиваційного листа 

Обсяг листа – 1 - 1,5 сторінки друкованого тексту

Лист має бути сформований у форматі .pdf (написаний у текстовому редакторі Microsoft Word 14 кеглем, шрифт Times New Roman, міжрядковий інтервал - 1.5 пт.). Файл має бути названий відповідно до освітньої програми “Прізвище_назва програми”. 

 

Положення про іменні та персональні гранти на навчання для здобувачів Національного університету «Острозька академія»