Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

31 першокурсник Острозької академії отримав персональний грант на оплату навчання від меценатів НаУОА

05.09.2024

Під час церемонії Інавгурації 31-му першокурснику Національного університету «Острозька академія» вручили унікальні персональні гранти на оплату навчання від меценатів НаУОА із коштів, зібраних під час благодійного вечора «Подаруй світло». Ці гранти стали справжнім символом підтримки й віри в молоде покоління, яке стане рушійною силою нашої країни.

Персональні гранти на навчання для абітурієнтів Національного університету «Острозька академія» – це сума коштів, що надається для покриття витрат на отримання освітніх послуг із метою підтримки і сприяння розвитку наукового та творчого потенціалу здобувачів вищої освіти.

Розмір персонального гранту становить від 30% до 100% вартості одного року навчання на відповідній освітній програмі чи освітньо-науковій програмі.

Унікальність цих грантів полягає не лише в їхньому фінансовому аспекті, але й у тому, що вони надані завдяки щедрості та серцю людей, які глибоко переконані в тому, що інвестиції в освіту – це інвестиції в майбутнє. 

«Зараз у нас в Україні дуже важкі часи, тому ми з мамою не розраховували на таку абсолютну допомогу. Але тепер я впевнений, що докладу всіх зусиль, щоб моя мрія здійснилася. Нам цей грант неймовірно допоміг»,

зазначив студент 1-го курсу Навчально-наукового інституту лінгвістики Кіріл Лісний.

«Для мене отримання гранту є додатковим мотиваційним чинником до навчання, адже своїм обов'язком я вважаю довести, що справді гідний отримувати ці кошти»,

зауважив студент 1-го курсу Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського Владислав Ревуцький.

«Я щиро дякую Острозькій академії й меценатам благодійного вечора «Подаруй світло!» за таку чудову можливість отримання гранту. Завдяки ньому я зможу тепер повністю зосередитися на навчанні й максимально реалізувати свій потенціал»,

додала студентка 1-го курсу економічного факультету Аліна Челик.

Віримо, що ці гранти допоможуть нашим першокурсникам розкрити свій потенціал і зробити вагомий внесок у майбутнє нашої країни.