Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія підписала договір про співпрацю з Нетішинським центром професійного розвитку педагогічних працівників

07.12.2022

7 грудня Національний університет «Острозька академія» і Центр професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради підписали договір про співпрацю.

Ректор Острозької академії, професор Ігор Пасічник зазначив:

«Важливо те, що ми підписуємо угоди з тими організаціями й інституціями, із якими безпосередньо будемо працювати. Сьогодні підписуємо таку угоду з Нетішинським центром професійного розвитку педагогічних працівників. Острог і Нетішин майже одне ціле. Вважаю, що для Острозької академії в цьому місті розвиваються майбутні перспективи, зокрема набору студентів, підвищення кваліфікації вчителів, методистів тощо. Після підписання цієї угоди наші зв’язки стануть більш тісними, плідними й ефективними».

Керівниця Центру професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради Ольга Назаренко зауважила:

«Ми бачимо нашу співпрацю як значне покращення якості підвищення наших педагогічних працівників, що буде сприяти загалом якості освіти громади. Ми готові працювати на засадах синергії, доповнювати одне одного. У вашого університету й у нас є великі перспективи. Вважаю, що наша співпраця буде максимально практичною й ефективною».